Støtt korpset

Sponsorer

Vi takker våre sponsorer som støtter Tillerbyen skolekorps.

Takk til Rema 1000 Tiller for sponsoravtale på mat siden 2020.
Takk til Equinor for støtten i 2022.
Takk til Kongsberg Maritime AS og Sparebank 1 SMN for støtten i 2023.

Takk til Sparebankstiftelsen SMN for støtten i 2024!
Kongsberg Maritime AS støtter Tillerbyen skolekorps

Vi har plass til flere sponsorer med på laget vårt.  Ta kontakt med oss! Ved å støtte Tillerbyen skolekorps er dere med på å spre musikkglede i hele Tillerbyen og skape et godt og inkluderende miljø for våre unge musikanter.

 

Flaskeinnsamling

Et par ganger i året har Tillerbyen skolekorps flaskeinnsamling i nærmiljøet.  Du kan støtte oss med å gi tomflasker og bokser til oss.  Vi tar imot alle flasker og bokser med pantemerke.  NB. Ikke glassflasker.  Noen dager før flaskeinnsamlingen legger vi en lapp i postkassen i områdene der vi samler inn flasker.   Fest gjerne lappen på posen med tomflasker og sett den utenfor døra den dagen vi kommer så ser vi at flaskene er til oss.  Tusen takk for støtten!

Grasrotandelen

Du kan også støtte Tillerbyen skolekorps via grasrotandelen  www.norsktipping.no/grasrotandelen.  Del gjerne vårt org nummer med noen som tipper: 975 698 416.

Vipps

Du kan støtte Tillerbyen skolekorps ved å bruke Vipps til 11729.

Kontonummer

Hvis du ønske å gi en gave til korpset, kan du betale inn støtte til Tillerbyen skolekorps sin bankkonto nr. 0539.59.61952.   Merk gjerne innbetalingen med hva det gjelder.

Rabatt på forsikring hos Tryg

Hjelp oss å fylle på korpskassen! Når du kjøper forsikringer hos Tryg og velger NMF (Norges Musikkorps Forbund) som din forening, gir de 3 % av summen du betaler tilbake til det korpset du velger. Vi håper du vil velge Tillerbyen skolekorps! Du får også opptil 23 % rabatt selv. Les mer om avtalen på tryg.no/nmf.

Rabatt på maling: Flüggerandelen

Når man handler hos Flügger fargehandel får man 20% rabatt selv, og korpset får årlig 5% av samlet kjøpssum utbetalt. Tillerbyen skolekorps står på lista i kassa, så hvem som helst kan velge å støtte oss på denne måten og samtidig få rabatt selv. Man oppgir hvem man støtter når man handler, trenger ingen medlemskort etc. Les mer om Flügger-andelen her: https://www.flugger.no/flugger-andelen/

Takk for din støtte til Tillerbyen skolekorps