Melde deg inn i korpset

Klikk her for å komme til påmeldingsskjemaet: Innmelding Tillerbyen skolekorps

Her kan du lese mer om korpset:

Velkommen til deg som ønsker å bli medlem i Tillerbyen Skolekorps. Ved å melde inn musikanten før 28.mai sørger du for at ditt barn inkluderes i våre medlemslister, du får informasjon om sesongstart fra oss, samt at barnet ditt stiller først i køen som elev ved Kulturskolen til høsten. Tillerbyen skolekorps krever at alle aspiranter søker om plass ved Kulturskolen slik at barnet får undervisning på sitt instrument (15-20 minutter pr uke). Vi formidler lister over våre aspiranter til Kulturskolen, men ellers er dette noe foreldrene må søke om selv etter at korpset har tildelt instrument.

Det er verken dyrt eller spesielt arbeidskrevende å være med i korps. Vår kontingent er pr dags dato 1050 kroner pr halvår.  Om dere velger å melde dere ut etter de første øvingene fordi dette likevel ikke er noe for dere, faktureres ingen kontingent fra korpset. Det kreves ikke at man har eget instrument for å begynne i korpset – vi leier ut instrumenter til våre medlemmer for en symbolsk sum. Kulturskolen har sine egne satser og regler og kommer i tillegg til korpsets aktiviteter. For mer informasjon om kulturskolen, se nettsidene til Trondheim kulturskole.

Tillerbyen skolekorps inviterer alle barn som som går i 2.-4. klasse til å  melde seg inn i korpset. Du kan starte i Tillerbyen skolekorps fra og med den høsten du starter i 3. klasse. Det første året spiller du sammen med andre aspiranter i aspirantkorpset. Etter ett år som aspirant flyttes man opp i juniorkorpset.  Etter to år i juniorkorpset får man begynne i hovedkorpset.

For deg som skal starte i 6.klasse til høsten og ikke har fått begynt i korps før, er det ikke for sent å melde seg inn.  Vi har «fast-track»  program så man raskt kommer opp på samme nivå som jevnaldrende som har spilt i korpset noen år.

Har du spørsmål om innmelding i korpset, eller lurer på hvordan det er å være med å korps? Ta kontakt med oss i styret på styret@tillerbyen-skolekorps.no.

Klikk her for å komme til påmeldingsskjemaet: Innmelding Tillerbyen skolekorps