Støtt korpset

Flaskeinnsamling

Et par ganger i året har Tillerbyen skolekorps flaskeinnsamling i nærmiljøet.  Du kan støtte oss med å gi tomflasker og bokser til oss.  Vi tar imot alle flasker og bokser med pantemerke.  NB. Ikke glassflasker.  Noen dager før flaskeinnsamlingen legger vi en lapp i postkassen i områdene der vi samler inn flasker.   Fest gjerne lappen på posen med tomflasker og sett den utenfor døra den dagen vi kommer så ser vi at flaskene er til oss..  Tusen takk for støtten!

Grasrotandel

Du kan også støtte Tillerbyen skolekorps via grasrotandelen  www.norsktipping.no/grasrotandelen.  Del gjerne vårt org nummer med noen som tipper: 975 698 416.

Vipps

Du kan også sende støtte til korpset med å bruke Vipps til 11729.

Flüggerandelen

Når man handler hos Flügger fargehandel får man 20%rabatt selv, og korpset får årlig 5% av samlet kjøpssum utbetalt. TIllerbyen skolekorps står på lista i kassa, så hvem som helst kan velge å støtte oss på denne måten og samtidig få rabatt selv. Man oppgir hvem man støtter når man handler, trenger ingen medlemskort etc. Les mer om Flügger-andelen her: www.flugger.no/flugger_andelen/fluggerandelen/dette-er-flügger-andelen